Topan naisjoukkueen voittotili on vielä avaamatta

Toijalan Pallo-49 naisjoukkue ei ole saanut tämän kauden voittotiliään vielä auki. Jalkapallon Tampereen piirin Nelosta pelaava joukkue on nyt neljän ottelun tappioputkessa.

Topa kävi 26.5. Tampere Unitedin vieraana. Tuliaisina oli selkeä 0–5-tappio. Toijalan keskusurheilukentällä maanantaina 3.6. joukkueen pelaamisessa näkyi kuitenkin merkkejä taisteluilmeestä. Vierasjoukkue Peli-Pojat-70 Tampereelta otti niukan 2–3 (1–2) -voiton, mutta Topa olisi ansainnut vähintään pisteen.

PP-70 otti avausjaksolla jo 0–2-johdon. Kolmisen minuuttia ennen taukoa Milla Jokinen puski kulmapotkusta kavennuksen. Tunnin kohdalla Annika Saari ampui tasoituksen. Kotijoukkue oli juuri tällä toisella jaksolla täysin tasavahva vieraisiin nähden. Ottelun päätösminuutilla vieraat onnistuivat kuitenkin osumaan vielä kerran.

Takaiskumaali päätösminuutilla tuntui varmasti raskaalta. Joukkueen esitys lupaa kuitenkin parempia aikoja jatkossa. Kuuden pelin jälkeen Topalla on yksi tasapelipiste. Seuraava vastustaja on FC Nokia/2, joka on kaksi sijaa Topaa ylempänä. Peli pelataan 12.6. Nokialla.