Ralli-Tähkälle kelpaa satula

Timo Leivon omistaman ja ajaman Jori Pollean talvi on ollut melko nihkeä joulukuun Porin kakkostilan jälkeen. Kuva Rauli Ala-Karvia

Akaalaisen Vilppu Laaksosen valmentama jo 10-vuotias suomenhevonen Ralli-Tähkä on viime aikoina kilpaillut raviratsastuksessa eli montéssa. Viime viikolla Seinäjoella Monté-Talvimeetingissä Ralli-Tähkä ravasi neljänneksi Susanna Visuri selässään. Nelosaika oli 36,6. Vilppu Laaksonen myös omistaa ruunan yhdessä vesilahtelaisen Anni Tammipuron kanssa.

Akaalainen Timo Leivo ei ole saanut Jori Polleaa toivottavaan lentoon. Joulukuun kakkostila Porissa antoi uskoa, mutta tämä vuosi on mennyt himmeämmin sijoin. Teivossa viime viikolla Leivo ohjasti ruunansa viidenneksi ajalla 32,6a. Akaalaisen Pauli Luoman ravuritkaan eivät ole parhaimmillaan. Porissa omistaja-valmentajan ajama Binserta D’Eam (18,4a) toki oli lähtönsä kuudes.