Jori Pollea jäi kielen mitan päähän voitosta

Timo Leivon treenaama Jori Pollea on valmis voittamaan. Porissa se ei vielä onnistunut, mutta ehkä seuraavissa kisoissa.

Vaikka yleisö ei Porin raviradan sumussa juuri mitään perjantaina nähnytkään, akaalainen Timo Leivo varmasti näki mahdollisuutensa palata Jori Pollealla pitkästä aikaa voittokantaan. Kahdeksanvuotias ruuna oli vielä loppukaarteessa johtajan paikalla, mutta suoran aikana Hannu Torvisen ohjastama Fiannan Mahti nakersi kylmäkoskelaisen ulos valtaistuimelta ja otti Karjala-lähdön voiton ajalla 30,9a. Timo Leivo sivusi Jori Pollella kauden parastaan ravaamalla toiseksi ajalla 31.0a. Ruunien kaksinkamppailua katseli lähes sekunnin päästä kolmanneksi punnertanut Mika Forssin ajama Isosalon Kiira (31,9a).

Porissa kilpaili toisen totoravilähtönsä akaalaisen Essi Luoman omistama ja Markku Luoman sekä virittämä että ajama kolmevuotias lämminveriruuna Blandon. Toisella yrittämällä syntyi aika 22,1, mutta sillä ei ollut 13:nteen sijaan korkeammalle asiaa.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.