Klaara Leponiemi juoksee sunnuntaina Kalevan Kisoissa

Klaara Leponiemi voitti viime talvena nuorten SM-hiihdoissa kaksi mitalia. Talven jälkeen monitoimiurheilijan monot ovat vaihtuneet lenkkareihin.

Akaalaisurheilija Klaara Leponiemi kilpailee viikonloppuna Kalevan Kisoissa Jyväskylässä. Lempäälän Kisan Yleisurheilua juoksussa edustava 19-vuotias Leponiemi osallistuu sunnuntaina naisten 5 000 metrille.

– Tavoitteena on päästä maaliin, muuta tavoitetta ei ole. Menen juoksemaan rennosti, Klaara Leponiemi kertoo.

Noora Toivon kausi on ohi

Toijalan Vauhdin juoksija Noora Toivo joutuu jättämään Jyväskylän SM-kisat väliin akillesjännevaivan vuoksi. 29-vuotias Toivo suunnitteli osallistumista ainakin 400 metrin aitajuoksuun.

Toivon kausi on jalkavaivan takia ohi. Tälle vuodelle Toivo oli asettanut tavoitteekseen hyvän sijoituksen SM-kisoissa sekä EM-kisarajan alituksen.

– Kunto on aika kova ja olen todella paljon treenannut ja panostanut urheiluun. Harmittaa, koska saumat olisi ollut tehdä hyvää tulosta, Noora Toivo kertoo.

Noora Toivon kausi on ohi akillesjännevaivan vuoksi.