Toijalan Pallon naisjoukkueen sarjapelit alkoivat tappiolla

Toijalan Pallo-49:n naisjoukkue pelaa jalkapalloa viime kauden tapaan Tampereen piirin nelosdivisioonassa. Sarjakausi alkoi kotiottelulla tamperelaista Ilves-Kissoja vastaan sunnuntaina 29. huhtikuuta Lastumäen tekonurmella.

Pisteitä ei avauspeli tuottanut, sillä vieraat ratkaisivat ottelun kulmapotkutilanteesta viisi minuuttia ennen päätösvihellystä. Ilves-Kissat pelasivat viime kaudella Palloliiton kakkosdivisioonaa. Viimevuotisen joukkueen kakkosdivisioonapelaajia oli tamperelaisilla myös nyt sunnuntain pelissä mukana. Mitenkään suvereenia ei Ilves-Kissojen esitys ollut, mutta heillä oli kotijoukkuetta hivenen terävämpi ote pelissä. Piste avausottelusta oli Toijalan Pallolla vain viiden minuutin päässä. Kunhan kausi etenee, yhteen hitsautuminen tuo varmasti joukkueelle pisteitä.

Miko Heikkilä uskoo tason nousuun

Viime kauden tapaan valmennusvastuu on 21-vuotiaan Miko Heikkilän harteilla. Toisena valmentajan toimii joukkueen kapteenina armottomasti kentällä taisteleva Maarit Uusitalo.

– Aika vahva usko on siihen, että joukkue kehittyy edelleen. Lupa on odottaa otteiden siivittävän meidät selkeästi keskikastin yläpuolelle, uskoo päävalmentaja Miko Heikkilä.

Päävalmentajan mukaan Tervakosken Pato ja kakkosta viime kaudella pelannut Ilves-Kissat tulevat olemaan sarjan kärkijoukkueita.

Viime kauden nelosessa kuusi joukkuetta pelasi kolminkertaisen sarjan. Yhdessä vaiheessa sarjaa jopa johtanutkin Toijalan Pallo-49 oli lopulta kolmas. Nyt pelataan yhdeksän joukkueen kaksinkertainen sarja, pelejä joukkuetta kohden tulee kuusitoista.

TP-49 pelaajalista: Anita Korhonen, maalivahti, Tuuli Aho, Hanna Heikkilä, Sanna Hemanus, Essi Aveliina Jokinen, Milla Jokinen, Suvi Jokinen, Virve Kinnunen, Katja Kivilahti, Kaisa Kopperoinen, Annsofi Kreivi, Olivia Lahdenmäki, Kia Lingman, Elina Pirttijoki, Petra Ratilainen, Annika Saari, Katri Tenhola, Maarit Uusitalo, Minna Vihola, Valma Välimäki.