Leijona Futsalin kakkosjoukkueelle kaksi voittoa

Leijona Futsalin kakkosjoukkue on päässyt hyvään vauhtiin Tampereen piirin futsalin kakkosdivisioonassa. Lauantaina 2. joulukuuta joukkue kaatoi tasaisessa ottelussa tamperelaisen Ilves-Kissat 6–5 (3–3). Voitto tuli myös seuraavassa pelissä, kun Nokian Palloseura kaatui 9.12.  8–5 (3–4). Molemmat ottelut pelattiin Toijalan Monitoimihallilla.

Helminen ja Pirttijoki tehokkaina

Ottelussa Ilves-Kissoja vastaan mentiin tasatahtiin ottelun avausjaksoa. Huomion keräsi kotimiehistön hyvällä pelipäällä ollut kolmikko Erkka Helminen, Kim Lingman ja Juho Pirttijoki.

Ilves-Kissat näytti kuitenkin vaarallisuuttaan heti toisen jakson alkajaisiksi. Kahdeksassa sekunnissa joukkue nykäisi kahden maalin johtoaseman 3–5:een. Kim Lingmanin kavennus 4–5:een piristi selvästi leijonat. Lopullisen niitin ottelulle iski kaksikko Helminen–Pirttijoki. Ensin tuli tasoitus 5-5:een ja ajassa 39.05 voittomaali 6–5:een. Molemmissa maaleissa Juho syötti ja Erkka maalasi.

Leijonat vahva toisella jaksolla

Leijonien vire pysyi hyvänä myös Nokian Palloseuraa vastaan. NoPS tosin vei avausjakson 3–4, mutta kotijoukkueen kovat pelimannit Kim Lingman, Aleksi Pirttijoki ja Juho Pirttijoki näyttivät kaapin paikan toisella jaksolla. Ja koko muukin miehistö pisti isompaa vaihdetta silmään. Edellä mainittu kolmikko teki kukin kaksi maalia. Muut maalintekijät olivat Jesse Järvi ja Teppo Tenkanen. Jälkimmäinen jakso siis kotijoukkueelle 5–1.

Leijonien seuraava ottelu on 21.12. Vieraskentällä se kohtaa Vehmaisten Urheilijat.

Topan naiset vielä pisteittä

Tampereen piirin naisten futsalin kakkosdivisioonassa Toijalan Pallo-49 pelasi 10.12. kolmannen ottelunsa. Kahdessa edellisessä pelissään Topa oli jäänyt maaleitta ja pisteitä. Nyt tuossa Pirkkalan turnauksessa 10.12. Topa avasi maalitilin. Pirkkalan Jalkapalloklubi oli kuitenkin maalein 4–2 parempi. Maalinteossa Topalta onnistuivat Milla Jokinen sekä Annsofi Kreivi. Topan osalta sarja jatkuu 13.1.2018.