Erkka Helminen ja Juho Pirttijoki olivat tehokkaita futsalin kakkosdivisioonassa

Tampereen piirin futsalin kakkosdivisioona jatkui lauantaina 2. joulukuuta Toijalan Monitoimihallilla. Kotijoukkue Leijona Futsalin kakkosjoukkue kaatoi tasaisessa ottelussa tamperelaisen Ilves-Kissat 6–5 (3–3).

Tasatahtiin mentiin ottelun avausjaksoa, jossa molemmat joukkueet pistivät kertailleen pallon omaankin maaliin. Huomion keräsi kuitenkin kotimiehistön hyvällä pelipäällä ollut kolmikko Erkka Helminen, Kim Lingman ja Juho Pirttijoki.

Ilves-Kissat ei ollut juurikaan heikompi ja näytti vaarallisuuttaan heti toisen jakson alkajaisiksi. Kahdeksassa sekunnissa joukkue nykäisi kahden maalin johtoaseman 3–5:een. Takaa-ajossa kaksikko Helminen–Pirttijoki näytteli isoa roolia. Tasoitus 5–5:een tuli vajaa kymppi ennen päätössummeria. Erkka latasi Juhon esityöstä tuon maalin. Vajaa pari minuuttia oli jäljellä, kun Leijonat siirtyivät pelaamaan lentävällä maalivahdilla. Voittomaali tuli ajassa 39.05. Juho passasi ja Erkka jatkoi pallon verkkoon.

6–5-voitto nosti akaalaiset sarjan nelossijalle. Ylöjärven Ilves FS on kuuden kierroksen jälkeen 16 pisteellä ykkösenä. Myös leijonilla on kuusi ottelua pelattuna ja pisteitä kahdeksan.

Leijonat jatkavat sarjaa kotiottelulla. Joukkue kohtaa lauantaina 9.12. kello 13 Toijalan Monitoimihallilla Nokian Palloseuran.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?