Tarpian Suunnalla pronssinen AM-viikonloppu Vähikkälässä

D12TR-sarjan pronssimitalistit Emma-Riikka Laamanen (vas.), Saara Rajala ja Tuulia Laukkanen.

Suunnistuksen Hämeen aluemestaruuksista kisailtiin tänä vuonna Vähikkälässä, jossa Hämeenlinnan Suunnistajat isännöi lauantaina 12.8 pitkän matkan kilpailua ja sunnuntaina 13.8 viestiä. Tarpian Suunnasta lauantain kilpailuun oli ilmoittautunut 21 kilpailijaa ja viestissä seuraa edusti seitsemän kolmen hengen joukkuetta.

Tarpian Suunnan suunnistajista pitkällä matkalla rastit löysivät parhaiten akaalainen Kalle Taura (H13) ja vesilahtelainen Tessa Salmia (D15), jotka sijoittuivat omissa sarjoissaan kolmansiksi. Sunnuntain viestissä nopeimmat tarpialaiset joukkueet olivat D12TR- ja D10RR-sarjoissa, joista molemmista tytöillä oli tuliaisena pronssiset AM-mitalit. D12TR-sarjan joukkueessa suunnistivat Emma-Riikka Laamanen, Saara Rajala ja Tuulia Laukkanen. D10RR-sarjassa pronssisen mitalin saivat Ronja Ahti, Karoliina Laamanen ja Emma Enroth. Viestijoukkueiden kaikki mitalistit ovat Lempäälästä akaalaista Tuuliaa lukuun ottamatta.

Myös miehille H45-sarjassa tuli pronssia. Kilpailijoina olivat Vesa Ijäs, Pietari Korhonen ja Timo Tavast.

Arto Laamanen

D10RR-sarjan pronssimitalistit Karoliina Laamanen (vas.), Ronja Ahti ja Emma Enroth.