Topan naiset johtavat sarjaa

Elina Pirttijoki vastasi lauantain pelissä Topan kolmesta maalista. Kuva: Jukka Koskinen.

Toijalan Pallo-49:n naisjoukkue pisti sarjansa kärjen uusiksi lauantaina 5. elokuuta. Maalierolla naisten nelosdivisioonassa kärjessä ollut Tervakosken Pato jäi Topan jalkoihin. Peli Toijalan keskusurheilukentällä päättyi Topalle selkeästi 3–0 (1–0).

Naisjoukkueen valmentaja Miko Heikkilä on ollut hyvin luottavainen suojattiensa tuloksentekoon. Tämänkertainen esitys tukee vahvasti valmentajan näkemyksiä. Maalit Topalle teki Elina Pirttijoki: 20 minuuttia 1–0, hienon syötön jälkeen läpiajosta; 50 min. 2–0, omalla henkilökohtaisella osaamisellaan vetopaikkaan ja peliväline ylänurkkaan; 60 min. 3–0, iski maalivahdin torjunnan jälkeen pallon sisään. Elina Pirttijoen saldo on tällä hetkellä yhdeksän osumaa ja sarjan maalipörssin kärkipaikka.

Topa oli joukkueena sitoutunut ja taistelutahtoinen. Joukkue myös vääntää hyvin vetisissä olosuhteissa.