Toijala-Lentis tuo 68 joukkuetta Matinpuiston kentälle

Toijala-Lentis pelataan 38. kerran tulevana viikonloppuna. Joukkueita on mukana yhtä paljon kuin viime vuonna eli 68. Kuva Saija Roininen.

Tulevana viikonloppuna pelataan 68 joukkueen voimin 38. Toijala-Lentis Matinpuiston kentällä Toijalassa. Ottelut alkavat lauantaiaamuna 10.6. ja jatkuvat sunnuntai-iltapäivään asti. Otteluohjelma löytyy tapahtuman järjestävän Toijalan Valppaan kotisivuilta www.toijalanvalpas.fi. Valpas toivottaa yleisön kannustamaan pelaajia, nauttimaan myyntikojujen antimista sekä urheilufiiliksestä.

Jatkossa Matinpuiston kenttä saa väistyä hyvinvointikeskuksen tieltä. Valppaan puheenjohtajan Saija Roinisen mukaan se ei kuitenkaan tarkoita Toijala-Lentiksen loppua.

– Kaupungin kanssa on yhdessä tehty suunnitelmia ja uuden kentän paikkoja on kartoitettu, eikä ole ollenkaan varmaa, koska hyvinvointikeskuksen rakentaminen pääsee aluille. Hyvällä tuurilla Lentistä pelataan Mattarissa vielä ensi kesänäkin. Uuden kentän rakentaminen lähiliikuntapaikkana voi tuoda entistä parempia liikuntamahdollisuuksia kaikille asukkaille. Lentistä ajatellen olisi loistavaa pelata uudella kentällä Lentiksen 40-vuotisturnausta, Saija Roininen kertoo.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?