TFT cupin salibandyvoitot jäivät Akaaseen

TFT cupissa pelasivat myös salibandyliigan huiput Henri Johansson (vas.) ja Krister Savonen. Kuva Jonne Sakala.

Jo perinteeksi muodostunut Toijala Fumblers Teamin järjestämä salibandyturnaus TFT cup pelattiin lauantaina 20.5. Toijalan Monitoimihallilla. Tänä vuonna mukaan pääsi kaikkiaan 11 joukkuetta. Harrastesarjassa pelasi viisi joukkuetta ja kilpasarjassa kuusi.

Harrastesarjan finaalissa pelasivat pääosin akaalaisissa pelaajista koostuva Viialan Ajax ja pääosin valkeakoskelaisista koostuva Doris WLK. Harrastesarjan mestaruus jäi Akaaseen Viialan Ajaxin voittaessa tuloksella 3–0.

Viialan Ajaxissa pelasivat Samu Ojala, Veeti Lahtinen, Joona Rihkola, Simo Huovinen, Valtteri Lähteenmäki, Lasse Hakala, Arttu Hukki, Aki Hautamäki, Julius Siltanen ja Jarkko Iltanen.

Kilpasarjan finaalista tuli Toijalan joukkueiden välinen ottelu, kun Rattopojat pelasivat vastassaan Veljet. Peli päättyi Rattopoikien mestaruuteen 6–2.

Rattopojissa pelasivat Henri Vilpas, Henri Johansson, Jarno Ahola, Erkki Lehtonen, Marko Sakari, Teppo Tenkanen, Jukka Alakahri ja Risto Parikka.

Kilpasarjassa pelasi tämän hetken kaksi salibandyliigan huippua: Rattopojissa toijalalainen Henri Johansson ja Team perunassa tamperelainen Krister Savonen. Johansson rankattiin Pääkallo.fi sivustolla Suomen parhaaksi hyökkääjäksi ja Savonen Suomen parhaaksi puolustajaksi.