Hillbilly Hilda ei vielä voittokunnossa

Akaalaisen Timo Leivon yhdeksänvuotias lämminveriravuri Hillbilly Hilda tuli lokakuussa alkaneelta tauolta perjantaina Turun raveihin. Ihan voittokunnossa ei tamma vielä ollut, mutta kolmas sija ajalla 15,4a oli mainio suoritus.

Leivo kertoi ennen kisaa, että hevosen kapasiteetti kyllä riittää näissä sarjoissa, mutta tallilla vaivannut virus venytti tauolta paluuta.

Lähdön voitti Harri Koivusen ajama Fine By Me ajalla 14,8a ja toiseksi Peter Lindroosin Callum ajalla 15,3a.

Samoissa raveissa akaalaisen Jari Lauttalammin omistama ja Anna Kaakkurivaaran treenaama Sirkan Sakari tavoitteli menestystä Hannu Torvisen ohjastamana kylmäveristen tasoitusajossa. Sirkan Sakari oli kilvanajon kuudes ajalla 28,9. Voittoon karautti Veeran Turo ajalla 25,3 ohjaksissaan Seppo Markkula.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?