Maailman naisten hädästä puhutaan Sotkian Galleriakirkossa

Liisa Heinänen tuo Hanna-työn terveisiä.

Galleriakirkossa Sotkialla nostetaan kansainvälisenä naistenpäivänä esiin maailman naisten hätää. Vaikka Suomessa tasa-arvo on itsestäänselvyys, miljoonille naisille vapaus kulkea, ilmaista mielipiteitään ja toimia itsenäisesti on vain unelma. Kansainvälinen rukousliike Toivoa naisille/Hanna-työ toimii sen puolesta, että yhä useammat naiset ympäri maailmaa voisivat kuulla olevansa arvokkaita, saada toivon ja ihmisarvoisen elämän.

Toimittaja Liisa Heinänen kertoo, miten rukousliike auttaa naisia ja edistää naisten aseman parantamista. Siihen liittyvät naisille suunnatut radio-ohjelmat ja rukouskalenteri, joka lisää tietoisuutta naisten tilanteista. Liike toimii 125 maassa. Suomessa sen taustajärjestönä on Medialähetysjärjestö Sanansaattajat eli Sansa. Ilta Sotkian Galleriakirkossa alkaa keskiviikkona 8.3. kello 18. Osoite on Kinnarintie 13 C.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?