ACE kaatoi Leijona Futsalin kakkosjoukkueen

Leijona Futsalin kakkosjoukkueelle ei tullut lisää pisteitä viimeisimmässä kakkosdivisioonapelissä. AC Estudiantes kaatoi akaalaiset selkein 4–1 (1–1) -numeroin kotiottelussaan 8. tammikuuta.

Joni Lehtonen toi Leijonat 1–1 tasoihin Jesse Järven syötöstä, kun ottelun avausjaksosta pelattiin kahdettatoista minuuttia. Tämä 1–1 oli myös taukotulos. Jaetulla kärkisijalla tässä kakkosdivisioonassa oleva ACE osoitti laatueron toisella jaksolla. Voittonumerot eivät suuret olleet, mutta Leijonat olivat koko ajan perässä.

Sunnuntaina 15.1. Toijalan Monitoimihallille saapuu WFT Valkeakoskelta. Syyskierroksen peli lokakuussa Apian liikuntahallissa päättyi 2–2. Leijona Futsal/2–WFT alkaa kello 13.

Toijalan Pallon P15 takoo maaleja

Lyhyt katsaus futsalin piirinsarjojen akaalaisjoukkueiden tuloksiin syyskaudelta. Viitosdivisioonassa Leijona Futsalin kolmosjoukkue on jäänyt kahteen voittoon seitsemässä pelissään.

Naisten kakkosdivisioonassa Toijalan Pallo-49 esittää tasaisia otteita. Nousu keskitason yläpuolelle tässä kahdeksan joukkueen sarjassa on täysin mahdollista. Nyt joukkueen sijoitus on kuudes.

KKI-35 ja KKI-45 ikämiesjoukkueet ovat sarjojensa keskivaiheilla.

Poikien 20-sarjassa Leijona Futsalin peleissä maaliverkot soivat tiuhaan kentän molemmissa päissä. Joukkue on neljäntenä kuuden joukkueen sarjassa. Alakerran tiivistäminen pitäisi olla ykkösasia kevään peleissä.

15-vuotiaiden poikien Ykkösessä puolustus pitää ja hyökkäyspäässä syntyy tulosta. Näin on pelannut tässä ikäryhmässä TP-49: viisi ottelua, viisi voittoa. Maalisuhde on 59–5. Tämä tietää lohkon ykköstilaa tällä hetkellä.

Poikien 14-vuotiaiden Ykkösessä pelaava Toijalan Pallo-49 sekä poikien 12-vuotiaiden ykkösessä Viialan Peli-Veikot ovat vielä ilman pisteitä. TP-49 on pelannut kaksi ottelua. ViiPV:llä pelejä on takana neljä.

Lisäksi ikäryhmissä 9–11vuotiaat pelaa neljä joukkuetta Akaasta. Näissä sarjataulukoita ei lasketa. Futsal-sarjat jatkuvat maaliskuun loppupuolelle asti.

Futsalin II divisioonan sarjatilanne 8.1.

PTU                     11                        77-41                  25

ACE                     11                        51-27                  25

VehU                 11                        77-39                  24

NoPS                  11                        51-37                  21

PJK 2                   11                        49-42                  19

I-Kissat              11                        53-50                  17

YlöIlves FS        11                        58-58                  16

WFT                    11                        43-49                  12