Jaqueline Mon Amilla lupaava paluu

Lähes puoli vuotta kilparadoilta sivussa ollut akaalainen tamma Jaqueline Mon Ami palasi työn ääreen lauantaina Mikkelissä. Timo Leivon kasvattama, omistama, valmentama ja ajama tamma oli lähdössään pelaajien viitossuosikki, joten neljäs sija on hiukan yläkanttiin, vaikka moni toki uskoi Leivon tuovan vammoista toipuneen huippuravurinsa heti voittoiskussa.

Mikkelin rata on tunnetusti nopea, mutta silti Jaqueline Mon Amin nelosaika 13,6a täydellä matkalla on lupaavasta paluusta kertova, koska ennätykseen jäi matkaa vain puoli sekuntia.

Lähdön voitti Tommi Kylliäisen ajama Ranch Kelly (13,2a).

Vermossa juostiin keskiviikkona enintään 60 tonnia tienanneiden lämminveristen 2 100 metriä autolähdöllä. Kolmanneksi ravasi akaalaisen Tallipaakari Oy:n Bakels Birdland (13,7a), jonka ohjissa oli kuusivuotiaan ruunan valmentaja Harri Koivunen. Lähdön voitti Hannu Torvisen Dreambow (13,5a). Timo Leivon Hillbilly Hildan kisa tärveltyi pitkään laukkaan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?