Topalla kurssi taas ylöspäin

Toijalan Pallo -49

Tero Tromstedt teki ainoan maalin ja samalla voittomaalin TPV/2:ta vastaan.

Toijalan Pallo-49 koki kahdessa viime pelissään nolot tappiot, ja peliote noissa peleissä oli saamaton. Viime keskiviikkona kaikki oli toisin, kun joukkue kohtasi Tampereen Palloveikkojen kakkosjoukkueen.

Nelosdivisioonassa kakkosena oleva TPV/2 kaatui taisteleville akaalaisille 0-1 (0-0).

Kaukajärven illassa ilma oli kaunis, mutta peli ei ihan kauneinta ollut. Ihan törkeyksiä kentällä ei nähty, mutta Topa oli päättänyt myydä nahkansa tosi kovaan hintaan.

Toijalan Pallo -49

Toijalan Pallon huoltaja Pasi Rantanen talutti nilkkansa loukanneen Ville Myllylän vaihtoon.

Se tiesi tilanteiden viemistä loppuun asti. Ja monesti ihan sääntöjen rajamaille. Se näkyi kuutena varoituksena, sekä Joonas Thomaksen ulosajona. Myös kotijoukkueelle tuli yksi punainen kortti. TPV:n ulosajettu oli kahdella keltaisella Niko Hasa. TPV:n nuori ja taitava joukkue on majaillut kakkosena jo viikkoja. Sen tehon koki muun muassa FC Melody, 0-12 tappiossa. Keskiviikkona Topan uhrautuva ja kaksinkamppailuvoimainen peli sekoitti jonkin verran tamperelaisten pelinrakentelua. Topan maalissa Juho Laine teki muutaman hektisen pelastuksen, ja hienon vastaantulon.

Voittomaali tuli 82. minuutilla. Jukka-Pekka Jyrämön syöttö tavoitti Tero Tromstedtin vasemmalla laidalla. TPV:n alakerta ei miestä kiinni saanut, ja hetken päästä pallo pamahti takanurkkaan.

– Muutama taktinen muutos, asenne, ja palaaminen omalle tasolle. Siinä eväät tähän tärkeään voittoon, summasi Topan valmentaja Jari Hakala.

Topa kohtaa seuraavaksi 22.6. kello 20.15 alkavassa ottelussa FC Melodyn. Peli pelataan Kaupin kentällä Tampereella.

Toijalan Pallo -49

Tuomas Kallioisen pitkillä rajaheitoilla saatiin muutama hässäkkä TPV:n maalille.

Toijalan Pallo -49

Jesse Järvi koki kovia toisella puoliajalla mutta jatkoi ottelun loppuun.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?