Topias Listo ja Arttu Viljanen hopealle PM-maastoissa

P09 sarjan mitalistien tuuletukset palkintopallilla. Toijalan Vauhdin Arttu Viljanen vasemmalla. Kuva: Kari Uolamo.
P09 sarjan mitalistien tuuletukset palkintopallilla. Toijalan Vauhdin Arttu Viljanen vasemmalla. Kuva: Ari Viljanen.

Toijalan Vauhdin P14 sarjan Topias Listo ja P09 sarjan Arttu Viljanen juoksivat hienosti itsensä hopealle Virroilla pidetyissä sisulisämaastoissa.

Topias voitti loppukirissä pronssille tulleen Kangasalan Kisan Valtteri Heinimaan kahdella sekunnilla.  Topiaksen aika 3 kilometrin juoksussa oli 10.24.  Arttu puolestaan kävi tiukan kisan kullasta.  Kultamitali jäi vaivaisen kahden sekunnin päähän.

Kilometrin juoksun voitti Lempäälän Kisan Oliver Kaikkonen ajalla 4,30.  Vauhdin kolmas edustaja oli Anni Viljanen, joka sai T10 sarjan kilometrin juoksussa ajan 5.20 olen kisan 29.