Baron De Riven vuoro yllättää

Timo Leivon hevoset ovat tehneet vahvaa kevättä raviradoilla. Kuvan Don Maurizio ravasi Vermossa yllätyskakkoseksi. Kuva: Rauli Ala-Karvia.

Timo Leivon hevoset ovat tehneet vahvaa kevättä raviradoilla. Kuvan Don Maurizio ravasi Vermossa yllätyskakkoseksi. Kuva: Rauli Ala-Karvia.

Akaalaisen Timo Leivon tallista hevoset tulevat kaviourille huipputikissä. Jos teki Jaqueline Mon Ami Forssassa ihmeitä, samanlaista menoa oli viime keskiviikkona Vermon raveissa, kun Timo Leivo oli ensimmäisen kierroksen jälkeen pitkän jonon viimeisenä Baron De Rivellä. Kylmäkoskelaisen viisivuotias ruuna lähti merkin saatuaan koko porukan kiertoon viimeisellä takasuoralla, saavutti loppukaarteessa kärkikaksikon ja puhalsi jo ennen maaliviivoitusta siihen saakka johtaneen BWT Rock And Rollista kirkkaasti ohi. Ruunan voittoaika märällä ja kuraisella radalla oli 16,2a. Kakkonen hävisi kolme kymmenystä. Kolmas oli Esa Holpaisen Ali Baba Rajmar (16,9a).

Samoissa Vermon raveissa Timo Leivo taituroi unelmajuoksun Don Mauriziolle. Ori pääsi auton takaa toisesta rivistä sisimmältä radalta Velvet Girlin perään, ja vaikka loppuvaiheessa ulkoa tuli hyökkäyksiä, Don Maurizio piti pintansa ja nousi lopussa ainakin yhtä selvästi kakkoseksi kuin Juho Ihamuotilan Velvet Girl (14,8a) voittajaksi. Don Maurizion aika oli 15,2a.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?