Valpas jatkaa kakkosena

Toijalan Valppaan lentopallonaiset pysyvät edelleen kakkosena naisten kakkossarjan alemmassa jatkosarjassa. Valpas kaatoi tamperelaisen Supi Volleyn kakkosjoukkueen 3-0 ( 26-24, 25-23, 25-18) Viialan palloilusalissa 28 helmikuuta.

Kaksi ensimmäistä erää olivat tiukkaa taistelua joka pallosta. Avauserässä Supilla oli kolme eräpalloa, mutta tappamaan vieraat eivät erää pystyneet. Tämä antoikin pienen etulyönnin kotijoukkueelle.

Kakkoserässä paine olikin jo enemmän vieraiden kenttäpuolella. Päätöserä olikin jo selkeämmin Valppaan, jonka peli-ilo vain lisääntyi tähän erään. Voitto pitää Valppaan edelleen lohkon kakkosena. Lohkovoiton ottanee Isku-Veikot Valkeakoskelta, jolle riittää tähän saavutukseen pistekin päätösottelustaan. Valppaasta puuttui Kati Sandholm, jolta polvivamma päätti tämän kauden.

– Valmentaja nautti penkillään joukkueen suorituksista. Kun asioita tehtiin oikein, homma näytti helpolta, hehkutti valmentaja Simo Syrjänen.

Sarjan päätösottelussaan 5. maaliskuuta Valpas kohtaa Kalevan Lentopallo 2:n Toijalan Monitoimihallilla. Peli alkaa kello 12.