Rapido Streamline kiisi ennätyksensä tuntumaan

Teivon T76-ravien lämminveristen Pronssidivisioonassa ravannut akaalainen lämminveriruuna Rapido Streamnline meni Ari Moilanen kyydissään lähes ennätysvauhtia. Juha Leinon treenaama jo yhdeksänvuotias kylmäkoskelainen ravuri sijoittui kolmanneksi ajalla 12,8a, joka jää vain kymmenyksen ruunan ennätyksestä.

Tasaisen kisan voitti Heikki Mikkosen Archie Dream yhden kymmenyksen turvin. Toinen oli samalla ajalla Rapido Streamlinen kanssa Samuli Innasen Invantaggio.

Timo Leivo oli lähtenyt Teivoon lauantaina Baron De Riven kanssa. Viisivuotias ruuna ei päässyt oikein kunnolla keskijoukoista irti ja jäi ajalla 18,1a kuudenneksi.

Akaalainen Questionnaire juoksi sunnuntaina Porissa oman lähtönsä kolmanneksi kilometriajalla 18,0a. Täyden matkan kisassa Markku Luoman valmentamaa viisivuotiasta tammaa ohjasti Mika Forss. Olli Koivunen voitti lähdön Black Ice Boostilla (17,7a).

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?