Leijona Futsalilla tahmea viikonloppu

Uusi vuosi alkoi Leijona Futsalin osalta kehnosti. Lauantaina joukkue kärsi selvän 7–2-tappion liigapelissä Ilveksen vieraana, ja sunnuntaina puolestaan Sievi Futsal pudotti akaalaiset Futsal Cupista osumin 8–5 (5-2) Pohjanmaalla.

Lauantain peli osoitti, että Leijonilla on vielä paljon opittavaa siitä, miten ottelutauolta palataan tositoimiin. Uneliaiden ja haluttomien vieraiden vastakohtana oli pirteästi ja terävänä joulutauolta palannut Ilves, joka sai voittonsa luvattoman helposti. Jirka Järven ja Yasar Elbellerin osumat olivat täysin kosmeettisia, kun tamperelaiset pääsivät takomaan turhan rumat loppulukemat.

Vaikeudet jatkuivat sunnuntaina Sievin reissulla. Vaikka otteissa olikin jo paljon parempia merkkejä kuin lauantaina, ei pelissä päästy oikein missään vaiheessa taistelemaan kunnolla voitosta. Isäntä Sievi on hallitseva mestari, ja siltä löytyy hurjasti yksilötaitoa. Kotijoukkue rankaisikin kovalla prosentilla Leijonien pienistä virheistä, jotka näkyivät isolla prosentilla tulostaululla asti. Toisen jakson taistelu ei tuottanut kunnollista loppukiriä, joten Futsal Cupin finaaliviikonloppu jäi haaveeksi.

Jussi Nyström takaisin Leijona-paitaan

Viime viikko toi kuitenkin Leijona Futsalille myös hyviä uutisia. Alkukauden Ilveksessä pelannut Jussi Nyström palasi takaisin Akaaseen ja esiintyi joukkueen riveissä jo sunnuntaina Sievissä tehden tehot 1+1.

Vahvistus tulee tarpeeseen, sillä Leijona Futsal kaipaa nyt kaikkia voimia taistelussa pudotuspelipaikasta. Joukkueen potentiaali on kova, ja pudotuspeleissä mikä tahansa on mahdollista, mutta ensin täytyy lunastaa paikka sinne. Lisäpisteitä lähdetään metsästämään taas lauantaina kotihallissa, kun viime kauden hopeajoukkue KaDy Jyväskylästä saapuu testaamaan Leijonien päivän vireen.