Leijona Futsal menetti 3–0-johdon

Futsalin Tampereen piirin kakkosdivisioonassa Leijona Futsalin kakkosjoukkue taipui Nakkilan Nastalle. Leijona otti edellisessä pelissään komean voiton sarjakärki Vehmaisten Urheilijoista. Nakkilassa 5.12. joukkue johti vieraspeliä 0–3. Loppuun asti johto ei pitänyt, vaan Nasta vei pelin 5–4. Leijona pelaa seuraavaksi 12.12. Toijalan Monitoimihallilla, jossa vastaan asettuu Ilves FS 3. Ottelu alkaa kello 16.

Naisjoukkue aloitti tappioilla

Toijalan Pallo -49:n naisjoukkue pelaa tällä kaudella futsalin II-divisioonaa. Avausturnaus 5.12. Toijalan Monitoimihallilla tuotti kaksi tappiota. Tamperelainen Ilves-Kissat oli parempi 2–8-lukemin. Parkunmäen Apassit löi akaalaiset 0–6.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?