Rapido Streamline ei vierastanut pitempää matkaa

Normaalisti raveissa ajetaan joko mailin tai 2 100 metrin kilpailuja. Poikkeuksena ovat 3 100 metrin ”maratonit”, mutta joissain erikoislähdöissä kilpailtava matka voi olla 2 600 metriä eli kaksi ja puoli kierrosta. Semmoisesta oli tiistaina Teivossa kysymys, kun enintään 37 000 euroa tienanneet lämminveriset starttasivat lähetysauton siivekkeiden takaa.

Parhaiten kisassa menestyi akaalainen Rapido Streamline, joka on ennenkin pärjännyt normaalimatkaa pitemmässä otatuksessa. Voitto heltisi kilometriajalla 16,3a, joka toi Juha Leinon valmentamalle kylmäkoskelaiselle kahdeksanvuotiaalle ruunalle tilin kasvua 1 100 euroa. Voitto oli ylivoimainen, sillä toiseksi tullut Seppo Markkulan ajama York Kemp jäi puoli ikuisuutta eli viisi kymmenystä.

Torstaina19.11.  Akaan hevosia on mukana Lahden Jokimaan raveissa. Janne Uotilan Misty McCool mittelee lämpöisten tasoitusajossa, Jouni Vaittisen valmentama ja ajama Wiineri kylmäveristen ryhmäajossa. Misty McCool kuuluu keskitason suosikkeihin, kun taas Wiineri noussee ihan pelaajien kärkisuosikiksi.