Niko Sulin Toijalan Pallon puheenjohtajaksi

Niko Sulin on jalkapalloseura Toijalan Pallo -49:n uusi puheenjohtaja.  Syyskokous oli valinnasta yksimielinen.

Vuodesta 2011 seuran puheenjohtajana toiminut Juha Pietikäinen luovutti nuijan uudelle puheenjohtajalle luottavaisena.

– Niko on seuratyön kehittäjänä ja innokkaana toimijana oikea valinta tähän tehtävään, Pietikäinen sanoo.

Akaaseen 2010 muuttanut Niko Sulin, 51, on toiminut seitsemän vuotta Ilveksen juniorivalmennuksessa. Toijalan Pallossa hän on valmentanut -01-junioreita, tyttöjoukkuetta ja naisjoukkuetta. Juniorijaoston päällikkönä Sulin on toiminut vuoden ajan. Sulinilla on UEFA:n B-tason valmentajalisenssi. Sulin työskentelee myyntipäällikkönä tamperelaisessa FP-tuotteet Oy:ssä, joka valmistaa tilanjaon tuotteita.

– Kunniatehtävähän tämä puheenjohtajan toimi on, ja siksi sitä on hoidettava asiaankuuluvalla tehokkuudella. Onneksi ympärillä on tuttua ja laadukasta porukkaa.

Sulin aikoo panostaa harjoitusolosuhteiden parantamiseen, mikä tarkoittaa muun muassa tekonurmikenttää. Tavoitteisiin kuuluu myös tyttöjalkapallon henkiin herättäminen.

– Siihen liittyen taitokoulu tulee alkamaan ensi keväänä, linjaa uusi puheenjohtaja.

Sulin saa rinnalleen tyttöjalkapalloprojektiin Maarit Uusitalon, joka toimii myös junioripäällikkönä. Uusitalo pelaa myös naisjoukkueessa.

Toijalan Pallo -49:n varapuheenjohtajaksi ja juniorijaoston puheenjohtajaksi valittiin Brita Salminen. Johtokunnan muut jäsenet ovat Marjo Ahlman, Maarit Uusitalo, Janne Hevonoja, Juha Pietikäinen ja Ilpo Rantanen. Toiminnantarkastajat ovat Jari Hakala ja Janne Pirttijoki.