Hillbilly Hildalle eleetön ja niukka ravivoitto

Akaan valjakot olivat valttia Forssan viime viikonlopun raveissa. Lauantaina Timo Leivon Hillbilly Hilda otti tyylikkään ja eleettömän voiton ja neljän tonnin ykköspalkinnon ajalla 15,0a, vaikka Juha Utalan Fire Spruce tuli loppusuoran aivan lentämällä ja sai saman ajan Hillbilly Hildan kanssa. Kylmäkoskelle matkasi  voiton lisäksi kolmosrahat, kun Juha Leinon valmentama ja Ari Moilasen ajama Rapido Streamline kurkotti kolmanneksi yhden kymmenyksen kärkiparille hävinneenä.

Perjantaina Forssassa palasi voitokkaana parin kuukauden tauolta Jouni ja Juha Vaittisen omistama ja ensiksi mainitun sekä treenaama että ajama Wiineri. Voittoaika oli 29,3a. Tasaista oli tässäkin lähdössä, sillä samalla ajalla toiseksi tuli Ari Moilasen Mansuria ja Esa Holopaisen Ekko Ram.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?