Leivon uusin tulokas avasi voitolla

Timo Leivon Riverside Farmin nimissä tekemä ravihevosten kasvatustyö tuottaa tulosta. Akaalaisen uusin tulokas, nelivuotias ruuna Baron De Rive kilpaili ensimmäistä kertaa perjantaina Porissa ja otti heti voiton ajalla 18,6 valmentajansa ohjastuksessa.

Baron De Rive on samasta emästä kuin kylmäkoskelaisen jo menestynyt Hillbilly Hilda. Hilda oli tosikoitoksessa lauantaina T76-lähdössä Jyväskylässä. Leivo ajoi 3100 metrin kilpailussa tammansa kolmanneksi kilometriajalla 17,6.

Porissa kilpaili myös Leivon tallista Don Maurizio. Täyden matkan ryhmäajossa yhdeksänvuotias ori oli toinen ajalla 15,4a ja vain kymmenyksen Jukka Torvisen Victor Quo Vadikselle jääneenä.

Akaalaisen Birdland Team Oy:n kasvateista selviytyi ensi lauantaina Vermossa juostavaan lämminveristen derbyyn William Birdland, joka Mika Forssin ohjastamana oli viime keskiviikkona karsintaeränsä kolmas ajalla 15,5a. Suomessa syntyneiden lämminveristen nelivuotiskilpailun finaalissa on voittajalle tarjolla 100.000 euron ykköspalkinto.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?