Apilan Palosalamalle tonnin tili

Oiva Käsnäsen ajama Apilan pallosalama sijoittui toiseksi Vermossa.

Oiva Käsnäsen ajama Apilan Pallosalama sijoittui toiseksi Vermossa.

Kokemäellä juhannuksena voittanut suomenhevosori Apilan Pallosalama kilpaili seuraavan kerran jo keskiviikkona 24. kesäkuuta Vermossa. Akaalaisen Perttu Pohjolan valmentama ori juoksi täyden matkan autolähdössä ajan 26,8a ja sijoittui Oiva Käsnäsen ajamana tonnin arvoiselle kakkostilalle.

Voiton vei samalla kilometriajalla Juha Länsimäen Pireus, joka oli enimmän matkaa keulahevosena. Käsnänen tarjosi Apilan Palosalamalle juoksun johtavan takana, ja loppusuoralla valjakko pääsi kääntämään ulkoradalle ja lähes ennätti Pireuksen ohi.

Torstaina Lahdessa akaalainen Jouni Vaittinen ajoi valmentamansa Wiinerin 2.140 metrin tasoitusajossa kolmanneksi ruunan ennätyksellä 27,3. Ennätys parantui yli sekunnin Harri Kotilaisen A.T. Ekan (27,0) voittamassa lähdössä.

Ennätystään kohensi myös kolmevuotiaiden lämminveritammojen ryhmäajossa akaalaisen Pasi Hurmeen omistama My Baby Bee (18,4a), mutta Tapio Laakson valmentama Persons Yankeen tytär oli viidennessä kilpailussaan vasta seitsemäs.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?