Kokemäki on hyvä rata Wiinerille

Jouni Vaittisen valmentama ja ajama Wiineri viihtyy Kokemäellä. Sunnuntaina tuli kakkostila. Kuva: Rauli Ala-Karvia.
Jouni Vaittisen valmentama ja ajama Wiineri viihtyy Kokemäellä. Sunnuntaina tuli kakkostila. Kuva: Rauli Ala-Karvia.

Viime juhannuksena akaalainen Wiineri otti voiton Kokemäellä. Edellisvuonna Sydän-Satakunnan maakuntarata antoi Jouni Vaittisen valmennettavalle kolmannen ja neljännen sijan. Nyt sunnuntaina Kokemäen kauden avauksessa Jouni Vaittinen ohjasti Wiinerin toiseksi kylmäveristen 2 100 metrin tasoitusajossa kilometriajalla 29,2. Voiton vei Hannu Hietasen ajama Seppälän Vouti (28,2).

Wiineri oli viimeisessä kaarteessa vielä viidentenä, mutta loppusuoraa Vaittisen ajokki tuli ulkoratoja pitkin lentäen ja meni ohi kaikista muista paitsi ylivoimavoittoon karanneesta Seppälän Voudista.

Seuraavan kerran Wiineri kilpailee keskiviikkona Vermossa, jossa sille on ryhmäajossa arvottu takarivin sisärata.

 

 

Jouni Vaittisen valmentama ja ajama Wiineri viihtyy Kokemäellä. Sunnuntaina tuli kakkostila. Kuva: Rauli Ala-Karvia.