Rapido Streamline ravasi kolmosrahoille

Timo Leivon Don Maurizion meno Turussa perjantaina oli väkinäistä ja päättyi lopulta hylkäykseen pitkästä laukasta. Kuva: Rauli Ala-Karvia.

Timo Leivon Don Maurizion meno Turussa perjantaina oli väkinäistä ja päättyi lopulta hylkäykseen pitkästä laukasta. Kuva: Rauli Ala-Karvia.

Akaalaisen lämminveriravurin Rapido Streamlinen talvikausi jatkui Teivossa kolmostilalla. Stream Run Stablen omistama ja Juha Leinon valmentama kahdeksanvuotias ruuna meni Ari Moilasen komennossa kilometriajan 15,5a ja hävisi voiton napanneelle Kari Rosimon Armani Catesille kaksi kymmenystä.
Turussa odotettiin perjantaina akaalaisen Timo Leivon Don Maurizioilta samanlaista esitystä kuin oli edellisessä kisassa Teivossa, jossa irtosi kakkostila. Leivo lämmitti ”Maukkaa” vain lyhyesti, ja veti yhden suoran vähän kovempaa. Itse kisaan valjakko joutui lähtemään hankalimmalta paikalta auton takaa toisen rivin ulommaisena. Don Maurizio ei oikein koskaan saanut otetta muuhun porukkaan, ja kun Leivo nosti hevostaan viimeisellä kierroksella peräpään paikalta kohti kärkeä, nousu tyssäsi pitkään laukkaan ja hylkäykseen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?