Lauantai sujui harrastaen Kirkonkylän koululla

Verhokankaitapainamassa Aatos Karvinen (vas.), Mikael Lehtonen, Otto Ihantola, Eeva Kauppinen, Juulia Repo ja Niina Pulkkinen.

Verhokankaita painamassa Aatos Karvinen (vas.), Mikael Lehtonen, Otto Ihantola, Eeva Kauppinen, Juulia Repo ja Niina Pulkkinen. Kuvat Titta Karvonen.

Kirkonkylän koululla Kylmäkoskella vietettiin lauantaina 18. huhtikuuta oppilaiden ja vanhempien yhteistä koulupäivää erilaisten toimintarastien merkeissä. Mukana oli noin 100 oppilasta ja saman verran koulun henkilökuntaa, vanhempia ja rastien vetäjiä.

Rasteja pitämään ja omaa toimintaansa esittelemään oli pyydetty paikallisia yhdistyksiä. Koulun sisätiloissa ja pihalla olivat mukana Kylmäkosken 4H-yhdistys, MLL:n Kylmäkosken paikallisyhdistys, KylVen sähly ja frisbeegolf, Kylmäkosken kyykkä, Kylmäkosken VPK, Akaan elävän musiikin yhdistys Almu, Kirkonkylän koulun vanhempainyhdistys ja Savipaja Samotti.

Kankaanpainantarastilla tehtiin verhoja koulun ATK- ja käsityöluokkaan lastenohjaaja Mirva Mäntylän (vas.) opastuksella. Kuvassa Mäntylän lisäksi vasemmalla Olli Koivisto, Valtteri Salmi ja Vilma Lehti ja oikealla Ossi Piirainen, Matias Karhu, Ella Koivisto, Samuli Suoranta, Vilma Saarinen ja Michelle Leikkilä.

Kankaanpainantarastilla tehtiin verhoja koulun ATK- ja käsityöluokkaan lastenohjaaja Mirva Mäntylän (vas.) opastuksella. Kuvassa Mäntylän lisäksi vasemmalla Olli Koivisto, Valtteri Salmi ja Vilma Lehti ja oikealla Ossi Piirainen, Matias Karhu, Ella Koivisto, Samuli Suoranta, Vilma Saarinen ja Michelle Leikkilä.

 Kalle Huhtala soitti Akaan elävän musiikin yhdistys Almun rastilla rumpuja Juho Fabrinin opastuksella.


Kalle Huhtala soitti Akaan elävän musiikin yhdistys Almun rastilla rumpuja Juho Fabrinin opastuksella.

Jesse Riikonen opetti Karita Kajannolle kitaransoittoa Akaan elävän musiikin yhdistys Almun rastilla.

Jesse Riikonen opetti Karita Kajannolle kitaransoittoa Akaan elävän musiikin yhdistys Almun rastilla.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?