Akaan ravureilla kakkosvauhti

Teivon tiistairaveissa akaalaisen Juhani Halmeen Carmen Birdland ehti toiselle sijalle 2 100 metrin ryhmäajossa. Kilpailu oli vuoden neljäs ja totosija sesongin ensimmäinen. Se tuli ajalla 18,0a, joka riitti lyömään kolmanneksi kirineen Super Classicin kymmenyksellä, mutta parin kymmenyksen päässä edellä meni Ari Kelan ajama selostajien kauhu Hickoprodigious.

Carmen Birdlandia, jonka on kasvattanut akaalainen Birdland Team, ajoi Hannu Kamppuri. Toisen kakkossijan Akaaseen otti kylmäkoskelaisen Stream Run Stablen omistama ja Juha Leinon treenaama Rapido Streamline, joka viimeisille metreille saakka piti kärkipaikkaa Ari Moilasen ajamana. Takapareista teki kumminkin älyttömän kovan kirin Harri Koivusen kuskaama Make Me Happy, joka työnsi turpansa pikkuisen edellä maalilinjalle. Molemmat valjakot saivat saman ajan 16,2a.