Gepardi ratkaisi voiton avausjaksolla

Hyvä avausjakso riitti Gepardille kolmen pisteen saamiseksi futsalin kakkosdivisioonassa. Valtakunnan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla kamppailtiin sarjapisteistä Toijalan Monitoimihallilla 29. marraskuuta.

Akaan ykkösseuran Leijona Futsalin kakkosjoukkueen Gepardin voitto kirjattiin lukemin 5–2 (4–0).

Jo ajassa 5.42 oli monarin tulostaululla johtonumerot kotijoukkueelle 3–0. Vielä pari minuuttia ennen taukoa keltapaidat muovasivat taukoluvuiksi 4–0. Gepardi vei peliä, eikä nuorekas vierasjoukkue Euran Pallo saanut juuri mitään aikaan.

Yksi ottelun hahmoista, Gepardin Joonas Saariniemi, teki toisella pelijaksolla puolentoista minuutin pelin jälkeen 5–0. Tämä ei kuitenkaan Euralaisten pelihaluja vienyt lopullisesti. Sitkeä yrittäminen palkittiin kahdella maalilla sekä jaksovoitolla.

Euran Pallo oli hivenen hallitsevampi toisella jaksolla pistäen Gepardin maalivahdin Juuso Rupposen tosi testiin. Vierasjoukkueesta erottui etenkin kova vääntäjä, Joona Forsström.

EuPa on edelleen kuuden pelin jälkeen pisteittä, lohkon jumbona. Gepardi majailee yhdeksällä pisteellään lohkon keskivaiheilla.

Akaalaiset vierailevat seuraavaksi toiseksi viimeisenä sarjassa sijaitsevan Kangasalan Voiton vieraana 7.12.

Gepardin pistemiehet EuPa-ottelussa: J. Saariniemi 2+2, Juha Hevonoja 1+1, Miikka Innala 1+0, Ere Salmi 1+0, Mikko Tromstedt 0+1.