Rapido Streamline tuli lopun lentäen

Ensimmäisen kierroksen aikana kylmäkoskelainen Rapido Streamline ei Vermossa näyttänyt vielä lainkaan voittajalta. Takarivin lähtöpaikalta startannut Ari Moilasen ajama ruuna ei osallistunut repivään alkukiihdytykseen, vaan pysytteli neljännessä parissa ulkona. Kirikierrokselle lähdettäessä Moilanen ohjasti Stream Run Stablen omistaman seitsemänvuotiaan hevosen kolmannelle radalle, jossa se sai hyvää vetoapua Antti Teivaisen Robocop XO:lta.

Viimeisessä kaarteessa Rapido Streamline lennähti neljännelle radalle ja kehitti sellainen lentokirin, että eroa maalissa oli valjakon mitta. Urjalalaisen Pertti Näppisen valmentama ruuna kellotti voittoajaksi 15,0a eli paransi ennätystään peräti 1,3 sekuntia. Rahaa kilahti lauantain Kyvyt esiin -divisioonan voitosta omistajan tilille 6 000 euroa.