Haparointi alussa vei terän huippuottelusta

Kylmäkoskelaisen Jaqueline Mon Amin sekoaminen lähtökiihdytyksessä hetkeksi ravilta vei parhaan terän huippuottelusta, jota povattiin Timo Leivon kotikasvatin ja ikäluokkakilpailuista kaiken rohmunneen Venicen välille.

Mika Forssin ajama Venice pääsi helposti keulaan lauantaina Jyväskylän Killerin tammalähdössä. Takaa kirinyt Jaqueline Mon Ami ennätti kyllä hyvissä ajoin kupeelle, mutta maalisuoralla Mika Forssilla oli helppo työ ohjastaa jo yli 360.000 euroa tienannut viisivuotias Venice seitsemän tonnin hintaiselle ykköspalkinnolle ajalla 14,3, joka on myös tamman uusi volttilähtöennätys. Leivon luottotamma oli 3.500 euron arvoisella kakkostilalla ajalla 14,6.

Timo Leivon valmennukseen tulleelta belgialaiselta ruunalta Tino Pileltä odotettiin Porin kakkosen ja Vermon ykkösen jatkoksi vähintäänkin totosijaa, mutta seitsemänvuotias ranskalaissyntyinen ravuri ei saanut oikein koskaan otetta kärkitaistoon, vaan joutui tyytymään yhdeksänteen sijaan ajalla 16,5a. Kool Du Gauxin ruunattu poika on mennyt vastaavan matkan aiemmin kilometriaikaan 14,3a.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?