KylVe Gepardille toinen 5–2-voitto futsalin kakkosdivisioonassa

Tampereen piirin futsalin II-divisioonan toinen sarjakierros avattiin tiistaina 28. lokakuuta. Toijalan Monitoimihallilla kotijoukkue KylVe Gepardi kaatoi helpohkosti tamperelaisen Ilves FS:n kakkosjoukkueen maalein 5–2 (3–0).

Kun kotijoukkue avasi maalihanat avausjaksolla ajassa 12.54, teki joukkue myös seuraavat neljä osumaa. Kotijoukkueen riveissä tehoili pitkästä aikaa tämän lajin parissa Juho Pirttijoki. Juho vastasi avausmaalista ja dominoi kenttää aika vahvasti jatkossakin. Mies linkitti saman kentällisen Kim Lingmanin useilla mainioilla syötöillä. Pelipäällä oli myös Lingman itse.

Tamperelaiset saivat avausmaalinsa vasta 0–5-tappioasemassa, kun toinen pelijakso oli ohittanut jo puolenvälin.

KylVe Gepardin pistemiehet K. Lingman 2+0, Ville Ojala 2+0, J. Pirttijoki 1+1, Erkka Helminen 0+1, Juha Hevonoja 0+1.

KylVe Gepardi pelaa seuraavan ottelunsa perjantaina 7. marraskuuta. Vieraskentällä vastaan asettuu AC Estudiantes.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?