Leivon tamma on lyömätön

Yli kuukauden kilpailutauko ei ollut heikentänyt kylmäkoskelaisen lämminveriravurin Jaqueline Mon Amin iskukykyä. Timo Leivo toi hevosensa hienossa vireessä keskiviikkona Vermoon.

Takarivin uloimmalta paikalta matkaan lähtenyt valjakko pysyi tarkkailuasemissa itseluottamusta uhkuen viimeisen kierroksen puoliväliin saakka. Silloin Leivo antoi tammalleen merkin, ja se oli menoa. Jaqueline Mon Ami pyyhälsi loppusuoralla selvään voittoon tehden toiseksi tulleeseen Erkki-Pekka Mäkisen Classic St Patiin eroa kaksi kymmenystä. Euroissa eroa oli toista tonnia, sillä Leivon Riverside Farmille maksettiin voitosta 2 500 euroa ja kakkoselle tuosta puolet.

Jaqueline Mon Amin Vermossa syyskuun alussa kokema karvas pussitus ja putoaminen tavallisten kuolevaisten sijoituksille ei näkynyt haittaavan. Tamma kilpailee edelleen komealla voittoprosentilla: 32 kisaa, 18 voittoa. Ja kuskille Vermon ykkönen tiesi tämän vuoden voittoprosentin nousemista taas yli 50:n.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?