Lammin Veto ja Peli-Veikot pelasivat tasan

Toijalan Pallo-49:n kakkosjoukkue Peli-Veikot venyi taas hyvään esitykseen lohkonsa kärkipään joukkuetta vastaan.

Jalkapallon viitosdivisioonan ykköslohkon ottelussa viime keskiviikkona Viialan urheilukentällä Lammin Veto pelastui tappiolta viime minuuteilla. Tasatuloksella 2–2 (0–0), Peli-Veikot ei vielä täysin sarjapaikkaansa varmistanut. Mutta toisaalta Lammin Vetokaan ei lohkon piikkipaikalle noussut.

Tunnin pelin jälkeen Roope Saranen vei mustapaidat johtoon 1–0. Kun peliä oli pelattu 15 minuuttia lisää, lisäsi Miikka Innala johdon 2-0:aan. Mustapaitojen peli kulki, mutta loppuun asti ei ote voitosta kestänyt. 86. minuutilla Vedon Mikko Vesamaa pääsi kaventamaan. Jäähilettä niskaan kotijoukkueelle oli sitten varsinaisen pelin viimeminuutin Vedon Joonas Helenin tasoitus. Ihan kympin arvosanaa ei Peli-Veikot ottelusta ansaitse. Tilanteiden loppuun pelaamisessa on vielä korjaamista. Kuitenkin ottelut kärkipään joukkueita vastaan, ovat olleet ryhdikkäitä esityksiä.

Lohkossa on 12 joukkuetta, joista kolme viimeistä joukkuetta putoaa kuutosdivisioonaan. Lohkon tilanne putoamisviivan tuntumassa:

7. Peli-Veikot 20 ott. 25 pist.

8. Miau-miehet 19 25,

9. Jags 19 22,

10. FC Pisa 18 20

11. Dynamo UTD 19 8,

12. TKT KooTee 19 7.