Jaqueline Mon Ami hallitsi ylväästi

Akaalaisen Timo Leivon lämminveritamma Jaqueline Mon Ami teki eleettömän kaunista jälkeä viime keskiviikkona Vermossa. Omistaja-valmentajan ajama kuusivuotias meni tammojen Finn-Tack Cupin karsintana ajetun täyden matkan ryhmäajon ylväänä hallitsijana sen enempää puristamatta voittoon ajalla 14,5a.

Timo Leivo kertoi, että seuraava kisa on cupin finaalissa. Kylmäkosken herrasmies on suunnitellut tammojensa viemistä Ranskan kilparadoille. Vermon ratahaastattelussa hän totesi kilpailukutsuja selaillessa todenneensa, että hevosten voittosummat eivät vielä ihan riitä Ranskan lähtöihin, joten Huldalla ja Hildalla jatketaan kotimaassa. Huldalla eli Jaqueline Mon Amilla on nyt koossa palkintoina 54 000 euroa.

Samoissa Vermon raveissa Jouni Vaittinen ajoi valmentamansa Wiinerin neljänneksi ajalla 28,6a.

Jyväskylässä lauantaina lämminveristen Nuorten Sarjassa akaalaisen Conloco Oy:n omistama Out Of Ordinary (16,4a) oli valmentajansa Jarkko Ristimäen ajamana neljäs.

Forssassa sunnuntaina uransa kolmannessa kilpailussa nappasi avausvoiton akaalainen Essi, Markku ja Susanna Luoman omistama kolmevuotias lämminveritamma Questionnaire. Hevosta valmentaa ja ajaa Markku Luoma. Voittoaika oli 19,5.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?