Out Of Ordinaryn ykkösrivi jatkui

Akaalaisen Conloco Oy:n omistama lämminveriravuri Out Of Ordinary juoksi kolmannen peräkkäisen voittonsa. Jarkko Ristimäen valmentama nelivuotias tamma meni Kouvolassa perjantaina 15. elokuuta 2 100 metrin ryhmäajon ykköseksi ajalla 17,4a. Voitto oli hevoselle tänä vuonna jo kuudes. Voittoprosentti tällä kaudella on komea 50. Koko urallaan Out Of Ordinary on ravannut 20 kilpailua, joista on korkannut ykkössijoja seitsemän.

Samoissa Kouvolan raveissa akaalaisen Birdland Teamin omistama, Kalle Koffertin treenaama ja Esa Holopaisen ajama O’le Birdland ravasi kolmanneksi ajalla 16,7a. Seitsemänvuotiaalle ruunalle kilpailu oli vasta vuoden neljäs. Hevonen palasi kesäkuussa lähes vuoden tauolta ja on sen jälkeen ollut jokaisessa kilpailussa palkinnoilla.

Akaalaisten Jouni ja Juha Vaittisen mainiosti tänä kesänä menestynyt suomenhevosruuna Wiineri kilpaili lauantaina Teivon T75-ravien ensimmäisessä lähdössä. Jouni Vaittinen ajoi valmennettavansa viidenneksi, mutta aika 27,5a on Hovi-Arin pojan uusi ennätys.

Rauli Ala-Karvia