Juho Pirttijoen maajoukkue-ura jatkuu

Valkeakoskelaista FC Hakaa edustavan akaalaisen Juho Pirttijoen maajoukkue-ura saa jatkoa. Toijalan Pallo-49:n kasvatti nimettiin siihen alle 18-vuotisten ryhmään, joka lähtee Liettuassa pelattavaan Baltic Cupiin. Pirttijoki on pelannut Hakan junioreissa vuodesta 2009 lähtien.

Juhon maajoukkue-ura starttasi tämän vuoden maaliskuussa Latviassa järjestetyssä Federation Cupissa. Turnaus sujui pitkältä topparilta hienosti. Niinpä alle 18-vuotisten maajoukkuevalmentaja Jarkko Wiss nimesi hänet myös huhtikuussa pelattuihin kaksoismaaotteluihin Puolaa vastaan. Tässä kohtaa tuli kuitenkin ”urheilija ei tervettä päivää näe” -tilanne eteen. Maaotteluiden viimeistelyharjoituksissa tullut nilkkavamma esti juniorin pelit sillä kertaa. Nyt nilkka on pelikunnossa. Vaikka pelituntuma ei vielä ole ihan 100-prosenttinen, ei valmentaja Wiss jättänyt Juhon potentiaalia käyttämättä.

Suomen peliohjelma Baltic Cupissa: 26.6. Viro–Suomi. 27.6. Suomi–Liettua. 29.6. Latvia– Suomi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?