Akaan ultimatejoukkue haki pelikokemusta Helsingistä

T.U.F.F:n joukkue, kuvassa takana Juho Lajusuo (vas.), Oskari Murto, Rodrigo Flores ja Paul Brown, keskellä Marianna Kallio, Laura Mäenpää ja Aleksi Kiiski sekä edessä Jesse Ojala, Riku Peltola.

T.U.F.F:n joukkue, kuvassa takana Juho Lajusuo (vas.), Oskari Murto, Rodrigo Flores ja Paul Brown, keskellä Marianna Kallio, Laura Mäenpää ja Aleksi Kiiski sekä edessä Jesse Ojala, Riku Peltola. Kuva: Anni Tikkunen.

Toijalan Nuorisoseuran ultimatejoukkue T.U.F.F. kävi lauantaina 7.6. Harrastetour-turnauksessa Helsingin Siltamäen urheilupuistossa hakemassa lisää pelikokemusta. Sitä saivat myös uusimmat pelaajat  Aleksi Kiiski ja Riku Peltola, jotka lähtivät rohkeasti pelaamaan vain muutamien treenien kokemuksella. Vastassa oli sekä kokonaan kokeneista pelaajista koottu LoHi, että paljon suhteellisen tuoreita pelaajia sisältävät Tuimat ja Liitokanslerit.

Valitettavasti T.U.F.F. teki liian monta virhettä, että olisi pärjännyt millekään joukkueelle, vaikka valmentajan mielestä akaalaisjoukkueella olisi ollut menestykseenkin kykyjä. Marianna Kallio, Oskari Murto ja Laura Mäenpää pelasivat T.U.F.F.:n pelaajista oikein hyvin. Erityismaininta menee Jesse Ojalalle, joka teki loistavasti työtä kentällä ja selvisi selkeästi T.U.F.F.:n maalitykiksi. Pelien tulokset olivat 13–1, 13–5 ja 13–5.

Paul Brown

Kuvan ottaja Anni Tikkunen, turnaus pidettiin Helsingissä Siltamäen urheilupuistossa, ”Harrastetour”-niminen turnaus.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?