Kaksi päivää Lentis-hulinaan

Lentopalloilijat ja tukijoukot täyttävät jälleen Matinpuiston kentän. Kuva viime vuoden tapahtumasta.

Lentopalloilijat ja tukijoukot täyttävät jälleen Matinpuiston kentän. Kuva viime vuoden tapahtumasta.

Toijalan Valppaan järjestämään 35:nteen Toijala Lentikseen on tänä vuonna ilmoittautunut 61 joukkuetta. Suurin osa on vanhoja tuttuja, mutta mukana on jälleen kerran uusiakin pelaajia.

Ensimmäiset lentisläiset saapuvat jo perjantaina ja majoittuvat Arvo Ylpön koululle, Vainionlahteen tai Matinpuiston kentän reunalle. Lauantaiaamusta sunnuntai-iltaan Matinpuiston kenttä täyttyy pelaajista ja heidän tukijoukoistaan. Kaikilla on mahdollisuus tulla seuraamaan pelejä ja kannustamaan omat suosikkinsa voittoon.

Kentän laidalta löytyy niin suun kostukettakin kuin mahantäytettä. Tänä vuonna alueella on huomioitu myös lapset. Lasten suosikit Mimi ja Kuku piipahtavat kentällä tsemppaamassa pelaajia ja huutamassa kannustushuutoja lapsia unohtamatta.

Tänäkin vuonna paikalliset yritykset ja yhdistykset ovat lähteneet hienosti mukaan tukemaan tapahtumaa. Lentis nähdään Akaassa ja etenkin Toijalassa tärkeänä tapahtumana, jota odotetaan joka vuosi.

Talkooväkeä tarvitaan ison tapahtuman pyörittämiseen paljon. Myös tänä vuonna Lentis kerää monta kymmentä talkoolaista niin myymään makkaraa, kuin valvomaan järjestystä, tekemään sämpylöitä, kasaamaan kentät ja palvelemaan joukkueita sekä moneen muuhun tehtävään.

Ravintola Kruuna & Klaava järjestää lauantai-iltana Lentis-tanssit. Alkuillasta voi laulaa itsensä Lentis-karaoken voittoon.

Saija Roininen

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?