Toijala Lentis täyttää Matinpuiston jo 35. kerran

Toijala Lentiksen tunnelmia viime vuodelta. Kuva: Markus Ahola.

Toijala Lentiksen tunnelmia viime vuodelta. Kuva: Markus Ahola.

Kun kevät alkaa vihertää ja koulupäivät vähentyä, se on merkki siitä, että kesä tulee ja sen mukana Toijala Lentis. Toijalan Valppaan järjestämä Toijala Lentis pelataan tänä vuonna jo 35. kerran.

7.–8.6. pelattava turnaus täyttää jälleen kerran Matinpuiston kentät pelaajineen ja katsojineen. Ilmoittautuminen on hyvässä vauhdissa. Joukkueita on jo mukavasti ilmoittautunut, mutta vielä mahtuu mukaan. Turnaukseen osallistuminen on mukavaa ajanvietettä ja liikunnallista yhdessä tekemistä esimerkiksi työporukan kanssa. Mukaan voi tulla niin nais- kuin miesjoukkueellakin, mutta myös sekajoukkueella.

Ilmoittautua voi 20.5. asti osoitteella Toijala-Lentis, Marko Korvenaho, Mäenkuja 3, 37800 Akaa, sähköpostilla marko.korvenaho@gmail.com tai seuran kotisivuilla olevalla ilmoittautumislomakkeella osoitteessa www.toijalanvalpas.fi. Sivuilta löytyy myös jo ilmoittautuneet joukkueet ja muuta infoa.

Vaikka omaa joukkuetta ei löytyisikään, kentän reunalle voi tulla kannustamaan pelaajia ja muuten nauttimaan tapahtuman antimista, kuten makkarasta, jäätelöstä, vohveleista ja muista herkuista. Lasten suosikit Mimi ja Kuku vierailevat lauantaina puolenpäivän kieppeillä tsemppaamassa pelaajia voittoon. Tänä vuonna kentällä on järjestetty lapsille myös oma Lentiksen leikkikenttä. Lisätietoja Toijala Lentiksestä voi kysyä Marko Korvenaholta numerosta 050 441 2721.

 

Saija Roininen

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?