Aki Ajon kuljettaja Jack Miller ajoi toiseksi Valencian testeissä

Jack Miller.

Jack Miller.

Ajo Motorsportin australialaiskuljettaja Jack Miller käynnisti Moto3-luokan MM-sarjan virallisen testikauden väkevästi. Miller oli Valencian Ricardo Tormo-radalla Espanjassa ajetun kolmipäiväisen testijakson toiseksi nopein kuljettaja.

Testien kovimmat kierrosajat viimeisteltiin keskiviikkona, jolloin Miller kiersi neljän kilometrin mittaisen radan ajassa 1.39,462. Sillä hän jäi kärjestä ainoastaan kahdeksan tuhannesosasekuntia.

Miller jatkoi vauhdikkaan vakuuttavaa työtään päätöspäivänä torstaina kellottamalla pohja-ajan kaikkiin kolmeen sessioon. Ykkösnoteeraus kirjattiin todella rajuista tuulenpuuskista numeroin 1.39,773.

– Kokeilimme paljon erilaisia säätöjä ja päivä osoittautui onnistuneeksi, kuten koko testijaksokin. Ajaminen ja tekeminen oli päivä päivältä parempaa. Tämä oli minulle mahtava oppimiskokemus, Miller puki sanoiksi Valencian monipuolisen annin.

Miller jakoi auliisti kiitosta Aki Ajon vankalla kokemuksella johtamalle tiimille.

– On hienoa työskennellä ja olla tällaisessa tiimissä. Yhteistyö toimii mallikkaasti puolin ja toisin. Pyrimme koko ajan parempaan ja uskon, että olemme jälleen ensi viikolla Jerezissä ajettavissa testeissä hyvässä iskussa. Suunta on ehdottomasti oikea.

Hanika palasi sisukkaasti radalle

Millerin tiimikaveri, toisena testipäivänä oikeaa rannettaan potenut Karel Hanika palasi torstaina sisukkaasti ja ranne tukevasti teipattuna radalle. Ja sen hän teki lupaavasti viimeistelemällä ajan 1.41,258. Aika riitti kolmen päivän yhdistetyllä tuloslistalla sijaan 23.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?