Liigavahvistukset auttoivat FC Gepardin murskavoittoon

Liigajoukkue Kylmäkosken Veikkojen ja II-divisioonaa pelaavan Toijalan Valppaan FC Gepardin farmisopimus toi vaihteeksi tulostakin.

FC Gepardi sai futsalin Tampereen piirin II-divisioonan otteluun neljä Veikkojen liigapelaajaa. Sunnuntaina 5. tammikuuta Toijalan Monitoimihallilla maalitalkoot toivat Gepardille 14–6 (8–2) voiton Nakkilan Nastasta.

Liiganelikon tehot: Janne Hevonoja 1+4, Kim Lingman 1+2, Jussi Nyström 5+0, Vesa Pajula 5+2 ratkaisivat ottelun täysin. Kahdesta muusta maalista vastasivat Mikko Tromstedt ja Ilkka Jussila.

Nakkilan Nasta antautui lopullisesti jo avausjakson puolivälissä, tilanteessa 5-2. Joukkueen tehosta vastasi neljällä maalillaan Toni Miettinen. Melkoiseksi kävelyksihän toinen jakso meni. Ottelua Netti-TV:hen selostanut Tuukka Hakala mainosti peliä Rautaruukin ikämiesjoukkueen maanantai-aamun harjoitusrupeamaksi. Gepardi on edelleen putoamisviivan alapuolella seitsemällä pisteellään.

Liigajoukkue Veikoilla sarja jatkuu 11. tammikuuta. Näin nelikolle saatiin hiukan pelituntumaa.