Futsalia pelataan Akaassa myös junioritasolla

Kylmäkosken Veikot ja Toijalan Pallo -49 tekivät alkusyksyllä 2013 ratkaisun koskien talvikauden 2013–14 futsalia. Kolme Toijalan Pallon jalkapallon juniorijoukkuetta vetää talvikaudeksi Veikkojen sinimustan peliasun päällensä. Nämä ovat B-tytöt, C-15 pojat, sekä D-13 pojat. Listaa Veikkojen talven sarjoihin osallistuvista joukkueista pidentävät vielä liigajoukkue, III-divisioonan Team ja V-divisioonassa pelaava Akatemia. Futsal-joukkueet eivät toki Akaassa tähän lopu. II-divisioonassa esiintyy seudun vanhin futsal-seura, Toijalan Valppaan FC Gepardi. Toijalan Pallo -49:n KKI-35 ja KKI-45 ikämiesjoukkueet pyrkivät myös menestykseen omissa sarjoissaan.

D-13 pojat puhtaalla pelillä

D-13 poikien joukkueen runko koostuu viime kesänä hyvin menestyneestä Toijalan Pallon alueliiga-joukkueesta. Kymmenen joukkueen sarjassa Veikot on vahvasti menossa maaliskuun finaaliturnaukseen. 6. tammikuuta mennessä neljästä ottelusta oli tullut neljä voittoa.

C-15 pojat ovat aloittaneet oman seitsemän joukkueen sarjansa tasapelillä ja tappiolla. Eli alkutaipaleella sarjassa vielä pojat ovat, koska pelataan kaksinkertainen sarja.

B-tytöillä alkukausi on ollut opettelua lajin saloihin. Hetkittäin otteissa on ollut positiivisiakin asioita, mutta varsin usein vastustaja on palauttanut joukkueen tylysti parketin pintaan. Pelit Janakkalan Palloa (1–6) ja Valkeakosken Hakaa (0–5) vastaan ovat olleet toiveita antavia. Yhden jakson joukkue on näissä otteluissa ollut mukana. Kumpikaan vastustajista ei ole ollut mitenkään ylivoimainen. On vaan niin, että melkein maali -tilanteet eivät riitä.