Leijonapaidat taistelevat Futsal-liigan pudotuspelipaikoista

Futsal-liiga on Kylmäkosken Veikkojen osalta runkosarjan puolivälissä. Pisteitä joukkue on kerännyt 15. Veikkojen päävalmentajan Tero Kivistön mukaan alkukausi oli vaikeahko, mutta marraskuusta lähtien joukkue on pelannut kohtuullisella tasolla. Paljon on kuitenkin vielä parannettavaa.

Kivistö on tyytyväinen erityisesti maalivahtipeliin ja siihen, että hyökkäyspelaamisessa joukkue on saanut tehoja aikaiseksi harjoitelluilla asioilla.

Joukkueen pelaajista Juho Laine, Jussi Nyström ja Vesa Pajula ovat olleet jatkuvasti esillä. Kivistön mukaan heidän Erkka Helminen pitää mainita ehdottomasti ensimmäisenä. Myös lukiolainen Kim Lingman on ottanut liigasaappaat tänä vuonna kerralla haltuunsa.

Kevätkierros alkaa, ja sitä mukaa ratkaisut lähestyvät. Kivistö toivoo, että leijonapaidoilta löytyy tarvittava lisävaihde, kun play off -paikkoja aletaan jakaa ja kesän ja syksyn harjoittelu kantaisi mahdollisimman pitkälle keväällä.

Jos hyviä ehdokkaita löytyy, joukkueessa saatetaan nähdä uusia pelaajia, mutta päävalmentajan mukaan mitään todella mullistavaa tuskin on odotettavissa.

– Leveyttä kokoonpanoon kuitenkin tarvittaisiin, sillä kevät on vielä kaukana, Kivistö päättää.

Kylmäkosken Veikkojen futsal-joukkueen seuraava kotipeli on lauantaina 18.1. kello 15 Toijalan Monitoimihallilla. Vastustajana on FC Rauma. Sitä ennen Veikot pelaa Jyväskylässä Kampuksen Dynamoa vastaan sunnuntaina 12.1.