Urheiluautoilijat palkitsi kilpailijoita ja toimitsijoita

VaToSUA:n vuoden autourheilijaksi valittu Juha Heikkilä sai henkilökohtaisen hopean lisäksi myös kultaa Suomen NEZ-joukkueessa. Kuva: Kari Mäkinen.
VaToSUA:n vuoden autourheilijaksi valittu Juha Heikkilä sai henkilökohtaisen hopean lisäksi myös kultaa Suomen NEZ-joukkueessa. Kuva: Kari Mäkinen.

Valkeakosken-Toijalan Seudun Urheiluautoilijoiden kauden päättäjäisiä vietettiin Iittalan Lasimäellä pikkujoulujen merkeissä. Samalla palkittiin kauden aikana menestyneitä kilpailijoita ja ansioituneita toimitsijoita.

VaToSUA:n vuoden autourheilijan kiertopalkinnon sai vuodeksi kaappiinsa autosuunnistuksen pohjoiseurooppalaisessa NEZ-sarjassa hopealle sijoittunut Juha Heikkilä. Jokamiesautoilussa naisten luokan palkinnon sai Jaana Ruuska ja nuorten luokassa palkittiin Jaakko Sauren Viialasta. Yleisen luokan kiertopalkinto meni nyt ensimmäistä kertaa K-P-juniorille, eli Toijalan KaiPetteri Koivistolle.

Autosuunnistuksessa palkittiin kuljettajista Kari Mäkinen ja kartanlukijoista Juha Heikkilä. Nopeuskilpailijana palkittiin drag-racingin kestomenestyjä Timo Lehtimäki ja rata-ajon palkinto meni Camaro-cupissa kolmanneksi sijoittuneelle Viialan Toni Lähteenmäelle. Rallikuljettajista palkittiin Toijalan Ari Aaltonen ja karttureista Petri Tuominen Viialasta.

Arvo Etelä