Kylmäkosken Veikot jälleen vahva kotiluolassaan

Kylmäkosken Veikkojen Juho Laine piti maalinsa puhtaana toisella jaksolla Veikkojen voittaessa Riemun itsenäisyyspäivänä. Etualalla sinipaitainen Riemun parhaaksi pelaajaksi valittu Gerry Lewis. Kuva: Jukka Koskinen
Kylmäkosken Veikkojen Juho Laine piti maalinsa puhtaana toisella jaksolla Veikkojen voittaessa Riemun itsenäisyyspäivänä. Etualalla sinipaitainen Riemun parhaaksi pelaajaksi valittu Gerry Lewis. Kuva: Jukka Koskinen

Kylmäkosken Veikot nosti jälleen osakkeitaan Futsal-liigassa, kun Liikunnan Riemu Jyväskylästä kaatui itsenäisyyspäivän ottelussa 6­­–3 (3–3).

Lehterit olivat jälleen täynnä, ja juhlapäivään hyvin sopien tilaisuus aloitettiin Maamme-laululla. Kansallislaulumme kajautti komeasti ja sielukkaasti Toijalan oma poika Harri Salminen.

Vierasjoukkue Riemun otteluissa maaliverkot ovat aika tiuhaan alkukaudella heiluneet. Eipä sarjanousija pettänyt nytkään. 35 sekuntia meni avausmaalin tekoon aikaa, tekijänä Jaakko Ahokas. Sama mies viimeisteli ajassa 2.17 toisen osuman. Siinä oli herätystä riittämiin. Seuraavat minuutit mentiinkin Veikkojen tahtiin aina aikaan 15.07. Tällöin Riemu tasoitti pelin 3–3:een. Siinä välissä leijonapaidoista verkkoa heiluttivat Kim Lingman, Erkka Helminen ja Jussi Nyström. Lopuista maaleista huolehtikin kotijoukkue. Paikoista tehtiin maalit, ja tiivis puolustaminen piti huolen lopusta.

Veikkojen maalivahti Juho Laine piti maalinsa puhtaana toisen jakson. Riemu puski tuloksetta leijonien tiukkaan pakettiin. Veikkojen toisen jakson maaleista vastasivat JukkaPekka Jyrämö, Helminen sekä Nyström. Näin nouseva nykyvire toi Veikoille kolmannen voiton peräkkäin.

Ottelun palkitut. V: J. Nyström. R: Garry Lewis. Yleisöä: 122.

Turussa jäivät paikat käyttämättä

Veikkojen liigapelit jatkuivat sunnuntaina Turun Samppalinnan salissa. Turun Pallokerho oli vastustajana, eikä ollut tällä kertaa yllätettävissä. TPK löi akaalaiset niukasti 2–0 (0–0).

Ottelukommentin antoi Veikkojen valmentaja Tero Kivistö.

– Hyvä puolustaminen ei riittänyt, kun maalipaikkoja ei luotu riittävästi. Juho Laine maalissa oli maaginen ja tarjosi joukkueelle mahdollisuuden pisteisiin.

Näin leijonapaitojen nousu keskikastin yläpuolelle ainakin hetkeksi tyssäsi.

Keskiviikkoillan trillerissä Veikot kohtaa Ilveksen

Syyskauden viimeinen kotipeli pelataan keskiviikkona 11. joulukuuta. Vastustajaksi saapuu puolustava mestari Ilves FS Tampereelta. Seitsemän ottelun jälkeen Ilves on kakkossijalla 16 pisteellä. Veikoillahan pisteitä yhdeksän pelin jälkeen on 13. Huomioitava on Ilveksen päästettyjen maalien määrä  9, eli puolustuspeli maalivahteja myöten on ollut varsin pitävää.

Veikkojen viime pelien hyvä vire antaa odottaa huikeaa iltaa Toijalan Monitoimihallilla. Ottelu alkaa kello 19.