FC Gepardille kaksi tappiota

Toijalan Valppaan futsal-joukkue FC Gepardi ei kahdessa viime pelissään pisteille päässyt. Tampereen piirin II-divisioonassa pelaava akaalaisjoukkue kärsi tappion lauantaina 23. marraskuuta Valkeakosken Koskenpoikien WFT:lle.

Lauantaina 30. marraskuuta pelattiin Toijalan Monitoimihallilla. Tappioton joukkue Ylöjärven Ryhti oli hyvässä ottelussa kaksi maalia etevämpi.

Apialla ratkaisu nopeasti

Onko se uutinen, että FC Gepardi hävisi taas vieraspelinsä. Ei mikään suuri, mutta tietoon saatettava. Valkeakosken Koskenpoikien WFT murjoi akaalaiset parketin pintaan alle viidessä minuutissa. Ottelua oli pelattu 4.46, kun WFT johti peliä jo 4–0.

Miikka Innala pääsi kaventamaan jakson puolivälissä, ja avausjakso päättyi lopulta lukemiin 6–1.

Toinen puolisko oli melkeinpä muodollisuus. Gepardi voitti sen 1–2, kun maaliin osuivat vielä Mika Lahtinen sekä Innala toistamiseen. Loppulukemat WFT:lle 7-3.

Ryhtiliike on Gepardilla paikallaan ainakin vieraspeleissä. Niistäkin olisi pisteitä ehdottomasti raavittava.

Monarilla yllätys lähellä

Monitoimihallin ottelussa Gepardi oli ennakkoluuloton ja järkevästi pelannut joukkue. Kaikki neljä sarjaotteluaan tähän mennessä voittanut Ylöjärven Ryhti joutui oikein tosissaan pelaamaan.

Avausmaali, jonka teki Gepardi, oli näyttävän hyökkäyksen tulos. Ajassa 7.45 Mikko Tromstedt pääsi viimeistelemään aivan tyhjään maaliin Kim Lingmanin nappisyötön. Miikka Innalan 2–0-osuma ajassa 12.07 tuli myös Lingmanin syötöstä. Ryhdin Samuli Salminen kavensi kaksi minuuttia myöhemmin. Kuitenkin kotijoukkueen peli kulki, eivätkä lisämaalitkaan olleet kaukana.

Ottelu kun eteni, kävi kuitenkin selväksi Ryhdin taitotaso. Se oli kokonaisuudessaan kotijoukkuetta leveämpi. Tälläkin jaksolla Gepardi oli edelleen vaarallinen.

Ryhti teki kuitenkin selvän eron hyvissä ajoin. Tilanne oli vieraille 2–5 ennen ottelun viimeistä osumaa. Gepardin parhaana palkittu Mikko Tromstedt teki ajassa 38.11 loppunumeroiksi 3–5. Maalin syötti Juha Hevonoja.

Lohkon syyskierros Gepardin osalta on pelattu tulevana viikonloppuna. Vampulan Urheilijat kohdataan lauantaina 7. joulukuuta vieraskentällä. Sunnuntaina 8. joulukuuta Toijalan Monitoimihallilla on vastassa Vehmaisten Urheilijat. Peli alkaa kello 13.

Monitoimihallilla pelaa tulevana lauantaina myös III-divisioonan Kylmäkosken Veikot Team. Joukkue kohtaa kello 17 Comeback FS:n. Seuraavana sunnuntaina kello 15.15. Kylmäkosken Veikkojen B-tytöt kohtaa sarjaottelussaan Janakkalan Pallon.